Hoe schrijf je je in bij Huiswerkklas OSB?Het inschrijfformulier

Om je in te schrijven bij Huiswerkklas OSB heb je een inschrijfformulier nodig. Dit formulier kun je onder openingstijden van de huiswerkklas halen bij Mirjam Brugts in de Mediatheek Onderbouw of downloaden door te klikken op inschrijfformulier.

Het is de bedoeling dat je dit formulier volledig invult. Daarna laat je het formulier ondertekenen door je ouders. Vervolgens kun je het formulier en 20,- borg afgeven bij Mirjam Brugts.


Hoe verloopt het intakegesprek?

Voor het intakegesprek kun je naar de huiswerkklas komen tijdens openingstijden. De huiswerkklas is dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 14:30 tot 16:30 uur. Als de school dicht is, is er ook geen huiswerkklas.

Het intakegesprek voer je met een medewerker van de huiswerkklas. Hoe dit gesprek verder verloopt hoor je van deze medewerker We verwachten dat je goed gemotiveerd bent als je je wilt inschrijven bij de huiswerkklas.


Hoe verloopt de afhandeling van de borg?

Je geeft Mirjam brugts 20,-. Je krijgt een kwitantie. Je moet de kwitantie goed bewaren, want dit is het bewijs dat je de borg betaald hebt. Lees het kopje 'Informatie - Huiswerkklas OSB' voor meer informatie over de borg.

Als de betaling van de borg is geregeld en je, een week later, een intakegesprek hebt gehad, is de inschrijving afgerond. Na het intakegesprek begin je direct bij de huiswerkklas.